Οδηγός Επιστροφών

Οδηγός Επιστροφών

Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος του καταστήματος δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστραφούν τα χρήματα της παραγγελίας σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, το Gorakis.gr δίνει την δυνατότητα να αποστείλει εκ νέου courier, στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας σας, ώστε να παραλάβει τα προς επιστροφή προϊόντα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με Email, για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

Δικαίωμα Αντικατάστασης

Το κατάστημα δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στο κατάστημα και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματος το κόστος επιστροφής βαραίνει το τελευταίο. (Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων)

Αναλυτικός Οδηγός Επιστροφής

  • Αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 25210-33038 είτε μέσω Email: gorakis.shop@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε.
  • Τοποθετήστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία ώστε να προστατευθεί κατά τη μεταφορά.
  • Στην συνέχεια, κατόπιν δικού μας αιτήματος στην courier, θα σας καλέσουν ώστε να οριστεί η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής του πακέτου.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
  • Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβετε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε (με δική σας courier-μεταφορική) η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προς επιστροφή προϊόντα είναι:

ΓΚΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΣΚΡΑ 30 – ΔΡΑΜΑ
Τ.Κ. 66100
ΑΦΜ: 119559401 – ΔΟΥ: ΔΡΑΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες του Gorakis.gr υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελλάτωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη το κατάστημα οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.