Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Α. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας στο  Gorakis.gr είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Αρχικά επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τις κατηγορίες που βρίσκονται στο κεντρικό μενού. Στην συνέχεια επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος για κάθε ένα από αυτά και κάνετε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Καλάθι”. Όταν ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα, ελέγχετε τα προϊόντας σας και τα μεγέθη τους στην σελίδα του “Καλαθιού”, επιλέγετε τον τρόπο αποστολής τους, προσθέτετε συσκευασία δώρου (εάν επιθυμείτε) και κάνετε κλικ  στο κουμπί “Συνεχίστε στο ταμείο”  για να μεταβείτε στην σελίδα του “Ταμείου”. Εκεί συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμή, κάνετε αποδοχή των όρων χρήσης της σελίδας και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αποστολή παραγγελίας”.

Σε περίπτωση που αυτή η διαδικασία σας φαίνεται περίπλοκη, μπορείτε να μας καλέσετε στο 25210-33038 και να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά σε έναν από τους συνεργάτες μας.

Β. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

Δεν απαιτείται η εγγραφή σας στο Gorakis.gr  για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Παρόλα αυτά με την εγγραφή σας, έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώνετε πιο γρήγορα τις επόμενες παραγγελίες σας μιας και όλα τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης θα βρίσκονται ήδη καταχωρημένα στο σύστημα μας.

Γ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Για παραγγελίες μικρότερες των 50.00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3.00€ και τα έξοδα αντικαταβολή 2.00€.  Για παραγγελίες από 50.00€ και άνω τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι Δωρεάν.

Δ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή προϊόντων.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Τράπεζα Πειραιώς – Αριθμός Λογαριασμού: 6608167647171
    IBAN: GR77 0171 6080 0066 0816 7647 171 (Δικαιούχος: Γκοράκης Θεόδωρος)

Με κάρτα μέσω Viva Payments

H Viva Payments είναι μια υπηρεσία που δρα ως μεσάζοντας για τις πληρωμές σας στο Internet, στις επιχειρήσεις που το υποστηρίζουν, με στόχο να παρέχει υψηλή ασφάλεια και μεγάλη ευκολία στις συναλλαγές σας.

H Viva Payments σας παρέχει την επιλογή να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard και Diners εκμεταλλευόμενοι την υψηλή ασφάλεια της υπηρεσίας.

Ε. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ

Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για την ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Ταυτόχρονα με την παράδοση των εμπορευμάτων σας στην Courier θα σας σταλεί με Εmail ο Αριθμός Αποστολής της Παραγγελίας σας. Mε αυτόν τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε, ανα πάσα στιγμή, την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσω των Online συστημάτων της Acs Courier.

ΣΤ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το κατάστημα δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στο κατάστημα και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματος το κόστος επιστροφής βαραίνει το τελευταίο. (Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων)

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία σας αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 25210-33038 είτε μέσω Email: gorakis.shop@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Στην συνέχεια τοποθετήστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία ώστε να προστατευθεί κατά τη μεταφορά. Κατόπιν δικού μας αιτήματος στην courier θα σας καλέσουν ώστε να οριστεί η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής του πακέτου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβετε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε (με δική σας courier-μεταφορική) η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προς επιστροφή προϊόντα είναι:

ΓΚΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΣΚΡΑ 30 – ΔΡΑΜΑ
Τ.Κ. 66100
ΑΦΜ: 119559401 – ΔΟΥ: ΔΡΑΜΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστραφούν τα χρήματα της παραγγελίας σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.